ukončit historii
Titulek pro tisk

VSTUPENKY VSTUPENKY VSTUPENKY VSTUPENKY VSTUPENKY VSTUPENKY VSTUPENKY

VSTUPENKY - PRAHA   |   Plzeň   |   Brno   |   Ostrava   |   Slovensko


PRAHA

  • Předprodej vstupenek v Praze exkluzivně v síti Ticketportal od 18. dubna.
  • Začátky všech představení ve 20:30 hod.
  • Dovolujeme si upozornit, že představení se nikdy neruší předem, informace o konání produkce při nepříznivém počasí obdržíte přímo na místě. Pravidla pro zrušení představení a podmínky s postupem pro vracení vstupného najdete ZDE.
  • Již zakoupené vstupenky nevyměňujeme - děkujeme za laskavé pochopení.


CENY VSTUPENEK PRAHA:


Zóna hlediště PRAŽSKÝ HRAD HAMU
ZÓNA NULA890není
ZÓNA VIP990990
ZÓNA 1790790
ZÓNA 2590590
ZÓNA 3540290
ZÓNA 4250není
ZÓNA PŘÍSTAVKY200200

Plánek hlediště PRAŽSKÝ HRAD zde.

Plánek hlediště HAMU zde.




POKLADNY Pražský hrad a Hamu – KONTAKTNÍ INFORMACE

POKLADNA Pražský hrad – Nejvyšší purkrabství

Pokladna Pražský hrad – Nejvyšší purkrabství

Jiřská 6, Praha 1

Tel.: 731 185 273 (v provozu od 26. 6. 2012)

Pokladna v Nejvyšším purkrabství je otevřena pouze ve dnech, kdy se koná představení, vždy od 15.00 do 21.00 (při zadaných představeních do 18.00). Pokladna nepřijímá platební karty!


POKLADNA HAMU – Hudební a taneční fakulta AMU, Lichtenštejnský palác

Pokladna HAMU – Hudební a taneční fakulta AMU, Lichtenštejnský palác

Malostranské nám. 13, Praha 1

Tel.: 234 244 196 (v provozu od 18. 7. 2012)

Pokladna na Hamu je otevřena pouze ve dnech, kdy se koná představení, vždy od 15.00 do 21.00 (při zadaných představeních do 18.00). Pokladna nepřijímá platební karty!

Mapka s dopravním spojením zde.




SLEVY

Dovolujeme si upozornit, že žádnou z níže uvedených slev nelze uplatnit v předprodeji sítě Ticketportal ani na jejích lokálních předprodejních místech. Slevy lze žádat pouze na pokladnách obou pražských scén.

Studenti

Studenti mohou po předložení indexu, tramvajenky nebo jiného průkazu prokazující jejich studium uplatnit následující slevu:

  • 25 % - zakoupit lze pouze v místě konání představení, do I., II. a III. a na Pražském hradě i do IV. zóny, na jakýkoli termín představení
  • 50 % - zakoupit lze pouze v místě konání představení, do I., II. a III. a na Pražském hradě i do IV. zóny, pouze v den, kdy se dané představení koná

ZTP

Po předložení průkazu ZTP mají jeho držitelé nárok uplatnit následující slevu:

  • 50 % - zakoupit lze pouze v místě konání představení, do I., II. a III. a na Pražském hradě i do IV. zóny, na jakékoli představení
  • Vozíčkáři a držitelé průkazu ZTP/P mají vstup zdarma, 1 osoba jako jejich doprovod platí 50 % z původní ceny vstupenky: návštěvu je vždy nutné domluvit předem v pořadatelské AGENTUŘE SCHOK, aby bylo zajištěno místo na kraji řady v přední části hlediště a mohla být vydána vstupenka.

Přístavky

Přístavky na pražských scénách jsou v prodeji pouze na pokladnách v místě konání, pouze v den konání představení (tzn. dne 4. července koupíte přístavek pouze na 4. července), a pouze za předpokladu, že všechna místa v hledišti jsou vyprodána. Cena přístavku je 200 Kč. Přístavky se prodávají od 19.00! Počet přístavků je variabilní a pořadatel si vyhrazuje právo přístavky do prodeje neuvolnit. Na zadaná představení se přístavky neprodávají.


HLEDAT




GOOGLE PŘEKLADAČ: