Dárkové poukázky Letních shakespearovských slavností přináší nevšední zážitky, a ještě něco navíc

tisková zpráva, 29. listopadu 2021

Od 1. prosince budou v síti Ticketmaster v prodeji Dárkové ePoukazy na Letní shakespearovské slavnosti 2022. Krásný vánoční dárek v podobě ePoukazu umožní příznivcům Slavností obdarovat své blízké, a kromě bohaté nabídky představení garantuje i možnost přednostního nákupu vstupenek.

Že bude z čeho vybírat, potvrzuje výčet připravovaných titulů. Lákavým překvapením roku 2022 bude premiéra inscenace Macbeth v režii Jakuba Krofty. Na repertoáru opět budou nestárnoucí a léty prověřené hry, jakými jsou Veselé paničky windsorské, Hamlet, Mnoho povyku pro nic, Zimní pohádka nebo úspěšná premiéra léta 2021 – magická komedie Bouře.

„Diváci se často ptají, co znamená onen garantovaný přednostní nákup. Je to vlastně velmi jednoduché. Držitelé Dárkových ePoukazů mají možnost nakupovat vstupenky ještě před zahájením oficiálního předprodeje. S předstihem jim přijde zpráva ‚Pojďte nakupovat‘, a je to. O lístky si tak zabojují pouze s dalšími držiteli Dárkových ePoukazů,“ vysvětluje s úsměvem Libor Gross, umělecký ředitel.

Prodej Dárkových ePoukazů bude zahájen v síti Ticketmaster ve středu 1. prosince v 10 hodin. Poukazy v hodnotách od 500 do 5.000 Kč jsou k dispozici do Prahy, Brna a Ostravy. Více informací najdete na www.shakespeare.cz a www.ticketmaster.cz.  

Děkujeme za přízeň a přejeme příjemně strávený a hlavně klidný zbytek roku. Na viděnou v létě!

AGENTURA SCHOK
pořadatel Letních shakespearovských slavností


Lov na losa / situační komedie. Hrají: Jana Polášková, Petra Horváthová, Saša Rašilov, Marek Daniel a Ladislav Hampl

NEPŘEHLÉDNĚTE

Díla Williama Shakespeara v překladu Martina Hilského najdete v nakladatelství ATLANTIS.

Zrušená představení v sezóně 2022.

PPF - generální partner Letních shakespearovských slavností
Nastavení soukromí:

Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací o výkonu a používání webu, zajištění fungování funkcí ze sociálních médií a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu. Využíváme také cookies pro remarketing, které déle využívají reklamní a sociální sítě pro úpravu zobrazovaných reklam tak, aby pro vás byly zajímavé. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas, který nám udělíte kliknutím na volbu „Souhlasím se vším“. Své preference můžete snadno upravit kliknutím na volbu „Podrobné nastavení“.

Povolujete: