Anenské náměstí 948/2 Praha 1 +420 226 200 830


Produkční servis  

Agentura Schok, spol. s r.o. je známá především jako pořadatel Letních shakespearovských slavností, probíhajících jako open-air divadelní festival na hradech v Praze, Brně a Bratislavě.

Po celý rok však organizuje i řadu kulturních, společenských a propagačních akcí, které zajišťuje pro přední firmy a instituce. Poskytuje kompletní a profesionální servis: od návrhu reprezentativního prostoru a kvalitní programové náplně, až po zabezpečení doplňkových služeb (technika, ozvučení, osvětlení, personál, občerstvení, pozvánky atd.). Agentura je zvyklá naplnit představu klienta, dokáže však přijít i s vlastní nabídkou, vyhovující příslušné cenové kalkulaci.

Typy akcí, které Agentura Schok běžně realizuje, zahrnují:
  • společenské večery
  • slavnostní setkání s významnými klienty
  • vánoční party
  • firemní prezentace
  • speciální hudební a divadelní projekty
  • sportovní dny atd.
Speciální nabídku představují služby v oblasti PR - organizace tiskových konferencí, zajištění kvalitní promotion kulturních událostí či projektů, návrhy PR strategií, příprava tiskových materiálů, konzultace pro běžné i krizové PR.

Bohaté kontakty zejména v divadelní a hudební sféře, stabilní spolupráce s předními společnostmi, ale i samozřejmé propojení s reklamními specialisty dělá z Agentury Schok zkušeného, solidního partnera, schopného vyhovět i těm nejnáročnějším zadáním.

Mezi naše klienty patří například:
Skupina PPF, Home Credit, Ernst&Young, Ogilvy, Česká pojišťovna, HVB Bank.